Het is weer stil geweest hier, maar de laatste weken is mijn leven compleet overhoop gegooid. Ik dank u allen voor de vele mails en vragen. Ik weet niet of ik altijd antwoorden heb.

Na mijn vorige post over Yiannis, is er veel reactie gekomen. Ik heb financiële hulp gekregen, en Yiannis had weer even ademruimte. Geld is natuurlijk gemakkelijk te verplaatsen, maar voor kledij ligt het wat moeilijker. De voornaamste vraag die ik krijg, is hoe we kledij voor Yiannis in Griekenland kunnen krijgen. Hier moet ik het antwoord een beetje schuldig blijven.

Een facebook-vriendin komt volgende week naar Griekenland met de auto, maar daar kun je natuurlijk geen massa’s materiaal in kwijt. Ik weet niet of u transporteurs kent die regelmatig deze kant op komen, maar dat zou de oplossing kunnen zijn. Goederen kunnen zo vanuit België of Nederland naar Athene worden gestuurd, als er nog wat plaats is in de trailer of iets dergelijks. Ik zou dan zonder problemen hier in Athene het materiaal met de wagen kunnen gaan ophalen en zo bij de betrokkenen afleveren.

Het ontbreekt me vooral aan tijd om dit te organiseren, dus ik hou me graag aanbevolen voor tips en medewerking. Iemand die het aan Belgische of Nederlandse kant kan coördineren, en dan zorg ik hier voor de rest. Stuurt u me gerust emails, of reageer hier. Dan zoek ik het bij mekaar en kijk ik hoe we het praktisch kunnen regelen.

Volgende week neem ik wel voor het eerst in een jaar vakantie. Ik trek er een week tussen uit en ben op 1 september weer op post. Als er in die tijd geen reactie komt, geen paniek. Ik ben gewoon even heel erg aan rust toe…

4 thoughts on “Kledij voor Yiannis

  1. Petra Westrik (GrAid) uit Nederland ? Zal ik je bericht doorgeven of is zij ook op deze mailing, Bruno ?

    In ieder geval een megagoed verlof gewenst…. kan erin komen dat je er hoognodig aan toe bent !

  2. Ik lees dit nu pas. Ik heb gisteren gezien hoeveel er naar Griekenland gaat via dit contact, Bruno. Ik was echt onder de indruk. En voor Yiannis is er ook heel wat bij. Ik hoop dat de kleren hem passen.
    Geniet inderdaad eerst van je vakantie !

  3. Transport is heel gemakkelijk via groupage diensten van Belgie naar Griekenland. Die kun je vinden op Google :”Groupage Belgium-Greece” maar weet niet wat die aanrekenen. Weet niet of ze kleine pakketjes aannemen maar dan is er ook de post . Maar…alles betaalbaar.
    Zou goed zijn als er een aantal mensen samenwerken en alles tesamen opsturen .

  4. Jenny,

    Bedankt voor de tip. Goed om te weten .
    Er is iemand onderweg naar Griekenland. Ik heb haar nog op de valreep gevonden op FB. Ze rijdt samen met haar man (van Griekse afkomst) met een camionette en gaat naar verschillende plaatsen om pakketjes af te leveren (allerlei dingen, kledij, schoenen, verzorgingsproducten, … ). Er is ook aan Yiannis gedacht en andere mensen die ze kan helpen via Bruno. Ik heb haar garage gezien toen ik wat kledij voor Yiannis ging afleveren. Die garage was bijna volgestouwd. Ik wou dat ik erbij kon zijn als hij zijn pakketjes krijgt. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *