U heeft wellicht het bericht van Philippe al gelezen in de reacties, maar ik geeft het hier ook nog eens apart mee.

We hebben onze hulpactie kunnen regelen dankzij de hulp van familie en vrienden waarvoor oprecht DANK!

De hulpgoederen : winterkledij (lange broeken, (onder)hemden, pulls, kousen, jassen , mutsen, sjaals, pantoffels en schoenen/laarzen voor alle leeftijden). Ook (dons) dekens, lakens, bedspreien, (keuken) handdoeken, schoolgerief en speelgoed,winterkledij (lange broeken, (onder)hemden, pulls, kousen, jassen , mutsen, sjaals, pantoffels en schoenen/laarzen voor alle leeftijden. Ook (dons) dekens, lakens, bedspreien, (keuken) handdoeken, schoolgerief en wat speelgoed winterkledij (lange broeken, (onder)hemden, pulls, kousen, jassen , mutsen, sjaals, pantoffels en schoenen/laarzen voor alle leeftijden. Ook (dons) dekens, lakens, bedspreien, (keuken) handdoeken, schoolgeriefwinterkledij (lange broeken, (onder)hemden, pulls, kousen, jassen , mutsen, sjaals, pantoffels en schoenen/laarzen voor alle leeftijden. Ook (dons) dekens, lakens, bedspreien, (keuken) handdoeken, schoolgerief kunnen winterkledij (lange broeken, (onder)hemden, pulls, kousen, jassen , mutsen, sjaals, pantoffels en schoenen/laarzen voor alle leeftijden. Ook (dons) dekens, lakens, bedspreien, (keuken) handdoeken, schoolgerief kunnen afgegeven worden op volgende plaatsen en data :

  • Gent & omstreken: op dinsdag 27/6 en woensdag 28/6, dinsdag 4/7 en woensdag 5/7  tussen 18u en 20u in de Edward Pynaertkaai 28 – 9050 Ledeberg
    contactpersoon:  neem contact met Bob Segers – Bestuurslid vd “Vlaamse Kring in Griekenland”  
  • Meulebeke & omstreken: van maandag 26/6 tot vrijdag 30/6 en van maandag 3/7 tem vrijdag 7/7  tussen 18u30 en 21u in de Marialoop Steenweg 96 – 8760 Marialoop(Meulebeke)
    contactpersoon: neem contact met Bob Segers – Bestuurslid vd “Vlaamse Kring in Griekenland” 
  • Tielt & omstreken: van maandag 3 juli tem vrijdag 7 juli tussen 19u en 21u in de Neringenstraat 60 – 8700 Aarsele
    contactpersoon: neem contact met Bob Segers – Bestuurslid vd “Vlaamse Kring in Griekenland” 

Alvast bij voorbaat dank! De talrijke positieve reacties betekenen heel veel voor ons!

Christel & Philippe

One thought on “Concrete hulp voor slachtoffers van de aardbeving in Vrissa, Lesbos

  1. Het is toch elke keer weer fantastisch dat er goed georganiseerde hulpverlening vanuit het buitenland, dit keer België, tot stand komt. Als Nederlander op Kreta ben ik weer trots op onze Belgische vrienden. Ik weet nu al dat de bewoners uit Vrissa straks met tranen in de ogen al die bruikbare spullen uit het “verre” België in ontvangst kunnen nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *