Nieuwjaarswensen

Het is hier al een paar dagen stil, maar ik ben op dit ogenblik in België om kerst en nieuwjaar te vieren. Het moet gezegd, hier kom ik meer in de sfeer; want bij 15 tot 20 graden in Athene wil de kerstsfeer niet echt lukken.

Ik zal niet meer posten tot 2010; dus hierbij wil ik alle lezers mijn beste wensen overmaken voor een gezond en succesvol nieuw jaar, dat hopelijk een stuk beter zal zijn dan 2009.

Ik zie u graag weer rond 4 januari 2010.

9 thoughts on “Nieuwjaarswensen

  1. Gelukzak want inderdaad is GR geen land voor kerstsfeer , zelfs met al hun tradities en keukerellen wilt het bij mij ook niet lukken . En ik denk niet dat we de enige buitenlanders hier zijn die zich zulke dagen ‘ontvreemd ‘ voelen . En het is juist omgekeerd met Pasen waar de sfeer letterlijk in de lucht hangt in Griekenland en niet zo erg in Belgie .
    Geniet maar in je vaderland en opperbeste wensen voor het Nieuwe Jaar .

  2. Bij deze ook aan iedereen alvast een gelukkig nieuwjaar. 🙂

  3. Kali protochronia!
    Nu mis je wel Agios Vasilis 😉

  4. @allen ook van mijnentwege 2010 cyberwensen voor een vredig, liefdevol en gezond nieuw jaar oftewel 2010 ευχές για μια νέα χρονιά με αγάπη, υγεία και ειρήνη.

  5. al het beste, eveneens vanuit België…

  6. ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος!

    Een beetje aan de late kant, maar toch de beste wensen voor 2010.

  7. Ook vanop Kreta de beste wensen voor 2010, waar het met nieuwjaar, om 0000h dus, lekker 22 graden was. Prachtig! Heerlijk om met nieuwjaar in je hemd buiten te lopen terwijl je weet dat de familie in het noorden laarzen, truien, dikke mantels, petten en handschoenen aanmoeten voor ze uberhaubt de deur uit kunnen.
    Wat een genot! Nu weet ik weer waarom ik op Kreta woon. Met dank aan de weergoden.

  8. @Bruno en alle anderen : Kali chronià. Of is Xhrònia pollà beter ?
    Wij zaten op oudejaarsavond met een temperatuur van 21° buiten op terras op het Canarische eiland La Palma te eten. In de kerstweek was het storm, gietende regen, modderlawines, overstromingen, enz… Nog nooit meegemaakt. Het is weer is echt in de war en onvoorspelbaar geworden. En in Griekenland blijft het precies maar warm en zonnig !
    @Bruno, nog iets anders. Als je info wil over het eiland Kalymnos, wij verbleven er ooit 2 weken. Het si er prachtig en rustig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *