14 thoughts on “Καλό Πάσχα

  1. ALITHOS O KYRIOS
    bravo re Bruno je hebt de mooiste I ZOI EN TAFO geplaatst wat op het net te vinden is.

  2. Kαλή Ανάσταση, Έλληνες σε όλο τον κόσμο, και Kαλό Πάσχα!
    Vrolijk Pasen, voor de nederlandstalige menschen, Vrolijk Pasen!

  3. Goede Pasen voor iedereen!

    idd Europa….de beste!

  4. ναι και εμεις οι αθεοι μαζι.
    Αληθως Ανεστη.
    χροννια πολλα και του χρονου με υγεια και εξω απ την επιτηρηση.

  5. Een vredevol, gelukkig en gezond jaar gewenst.
    Bruno, Veel chance en voldoening met de job.

  6. Een oprechte zalige Pasen voor iedereen, en voor de Belgen, Nederlanders en Duitsers : een uitzonderlijke warme Pasen en een smakelijke barbecue in het lekker zonnetje (gisteren was het in Kleine Brogel 29.5° Celcius; het was, volgens de weerman Frank De Boosere het warmste plekje van Europa en dit zou vandaag, eveneens volgens de weerman, kunnen geevenaard worden)

  7. Het grootste mirakel @Penimeni , is dat daar geen helse brand uitbreekt .

  8. XPICTOC ANECTH! Christus is verrezen!
    @Penimeni: die verklaring lijkt mij nogal ongeloofwaardig. Van een nuchtere vriend die het meemaakte, hoorde ik dat dat vuur van overal lijkt te komen (wat richting gas lijkt te wijzen), maar dat het in eerste instantie niet schadelijk is, en dat vind ik toch bizar voor gasvuur. Los daarvan: wonderen zijn een slechte basis voor geloof, tenzij dat van Dostojevski’s grootinquisiteur 🙂 In 1834 vielen er bij het H. Vuur trouwens honderden doden toen de massa in paniek raakte, maar een akkoord over een nooduitgang zit er nog steeds niet in…

  9. Bertinos,
    Eigenlijk wilde ik aantonen dat men op onze nationale zender al wel eens onzin uitkraamt zonder enige kennis of studie van het onderwerp.
    Voor de rest zijn mirakels zeer onproductief. Ze overtuigen enkel reeds-gelovigen, terwijl de anderen de zaak met de nodige scepsis bekijken.
    Vermits alle godsdiensten mirakels kennen en ze alle beweren de enige ware te zijn, kunnen ze voor mijn part allemaal op een hoopje gekeerd worden en geklasserd onder “onzin”

    De Grieken hebben te lang geloofd in het mirakel “Europa” met het gekende gevolg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *