6 thoughts on “Angst aanjagen

  1. En wat met de griekse vlag die voor het Europarlement gestreken wordt ?

  2. Giati paidia mou? Giati eixame kati m..l..kes politikous: Samarades, Venizelades, klp.

  3. En niet vergeten: schoolkinderen hadden het afgelopen schooljaar de eerste zes maanden geen schoolboeken: ze moesten het doen met fotokopieën. Gelukkig hadden ze de euro nog.

  4. Dat van die schoolboeken had toch niets te doen met de Euro of zelfs met de economische crisis…? Dat was ‘gewone’ onbekwaamheid en onverschilligheid van de minister EN van de administratie (geen politici, gewone Grieken). Dit nu linken aan de Euro met de suggestie ‘kijk, ook met de Euro liep het in het honderd’, is al even demagogisch als de angst voor Syriza die door ND wordt verspreid.

  5. Nee inderdaad @Hans, niet dat er een verband is, maar kinderen in de schoolbanken zijn toch eerder bezig met het feit of ze schoolboeken hebben of niet, en niet of ze in de eurozone zitten of niet. Ik vind het beeld dat hier wordt gecreëerd crimineel – zeker als je weet wat er in de scholen gebeurt.
    En natuurlijk was dat onbekwaamheid en onverschilligheid. En dat zal niet veranderen indien de drachme er komt.

  6. Bruni, ik ben het volkomen met je eens. De manier waarop kinderen hier in feite misbruikt worden om hun “ouders” te chanteren om op de ND te stemmen is verwerpelijk (om maar een net woord te gebruiken).
    Het is zo dat in een tijd van crisis, zoals deze, de mensen (partijen e.d.) hun ware gezicht laten zien. Het is daarom nu tijd om heel goed op te letten hoe een ieder zich gedraagt en wat hij precies zegt. Alleen met Venizelos is dat moeilijk, hij is echt een sluwe vos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *