De smaak van Griekenland in Antwerpen

A taste of Greece in Antwerpen

A taste of Greece in Antwerpen

Aanstaande zaterdag, 14 september, organiseert de groep vrijwilligers “Discovering Greek Products in Belgium” een bewustmakingscampagne met de naam “A taste of Greece”, in samenwerking met de Griekse gemeenschap van Antwerpen.

Ik geef een aantal stukken tekst van het persbericht mee:

Ontdek Griekenland op de open markt met Griekse traditionele producten, van lokale producenten uit Griekenland (olijfolie/olijven, honing, beschuiten, Griekse deegwaren en wijn) en schoonheidsproducten op basis van biologische, organische en natuurlijke ingrediënten rechtstreeks van Griekse bodem.
Proef Griekse specialiteiten en kom meer te weten over de gezonde voordelen van olijfolie. Neem deel aan de olijfolie proeverij in de voormiddag, ontdek verschillende variëteiten van de deelnemende handelaars en kies welke het best bij u past.

Kook samen met ons team en breng de Griekse, authentieke smaken bij u thuis binnen. Leer “Dako” bereiden en duik in de Griekse keuken. Iemand van het “filo-team” zal enkele gelukkige deelnemers de geheimen leren om op traditionele wijze filodeeg te “ontplooien”. Kinderen krijgen de kans om ingrediënten te ontdekken en er heerlijke hapjes mee te bereiden, om die daarna uiteraard lekker op te smullen, samen met de overige bezoekers.

Griekse culinaire schatten als tarama and fava zullen samen met de deelnemende chef worden bereid en aangeboden.

Natuurlijke schoonheidsproducten zullen worden voorgesteld in de Beauty Corner en de dames zullen de kans hebben om even bij de “Nail bar” langs te gaan voor een heerlijke manicure met de nieuwste, trendy kleuren nagellak.

We verwachten jullie @ het “Grieks Huis”, Vlasmarkt 28, 2000 Antwerpen

Meer informatie op  atasteofgreeceinantwerpen “at” gmail “dot” com en bezoek de pagina https://www.facebook.com/ATasteOfGreeceInAntwerp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *