Nog even over Yiannis

De boete die Yiannis heeft gekregen van de belastingsdienst

De boete die Yiannis heeft gekregen van de belastingsdienst

Ik heb nog even contact gehad met Yiannis, want op het vorige bericht kwam een reactie van Margot, die zich afvroeg hoe het kon dat hij een boete van 2.500 euro had gekregen van de belastingsdienst. Ik had het zelf niet goed begrepen, maar het had te maken met de huur die hij jaren geleden niet kon betalen voor hij in het daklozenopvangcentrum terecht kwam.

De toenmalige eigenaar gooide Yiannis toen op straat, en om de BTW niet te betalen aan de fiscus, gaf hij het bedrag dat hij nog te goed had van Yiannis door. En de fiscus rekent het dan gewoon door aan Yiannis.

En zo heb je dus een dakloze, een mens zonder 1 eurocent inkomen, die 2.551 euro boete moet betalen aan de fiscus. Ik vraag me af hoe ze het ooit gaan kunnen innen.

2 thoughts on “Nog even over Yiannis

  1. En terwijl wij ons zorgen maken over de vele Giannis-en.. lees ik met grote verontwaardiging hoe Griekse miljardenbedrijven zich “veilg” stellen oa in België!!!
    Viohalco (B) – Coca Cola (CH) – Fage (Lux.): allemaal naar buitenland gevlucht!! Zo gaan we de Griekse crisis oplossen????
    Jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *