10 thoughts on “100 euro

  1. Helaas, @Bruno , bevind ik me momenteel zelf in precaire financiële wateren. En ik heb aan jou noodkreet begrepen dat het vooral heel dringend is. Wat Yiannis betreft zie ik geen licht aan het einde van de tunnel terwijl er zich bij mij steeds meer vragen opwerpen waarop er geen of verwarrende antwoorden komen. Misschien is het een ideetje om jou zeer gewaardeerde bijdragen op de blog (en die van Hans) betalend te maken of althans de reacties daarop. Kwestie van mensen met grote theorieën en straffe meningen tot enige pragmatische instelling te verleiden. Eén euro per reactie zou zo per maand al snel Yiannis van een inkomen kunnen voorzien en zou ook de kwaliteit van de reacties soms ten goede komen. 😉 Helaas zal dit technisch gezien moeilijk haalbaar zijn. Wellicht zullen we al snel tot de conclusie moeten komen dat , net als in Griekenland , het merendeel van de mensen het hart links draagt (en dat enthousiast rondbazuint)maar de portefeuille rechts. Laat ik nu ook maar niet verzanden in links-rechts tegenstellingen. Daar komen ongelukken van. Iedereen is baas in eigen beurs. Ik hoop dat Yiannis het geld vindt en dat er binnenkort een ‘deus ex machina’ verschijnt die de toekomstige geldproblemen van Yiannis oplost.

  2. bruno, ik stuur je een mail ivm deze posting !

  3. zijn er aub nog mensen die een kleine bijdrage willen geven ?

  4. Ik wil ook wel. Ik hoop dat hij deze maand haalt, ik moet echt wachten tot ik zelf betaald word. Zal deze week nog moeten zijn.

  5. Ik denk dat die 100 Euro al wel in orde is. Voor de toekomst?

  6. Yiannis is er op de laatste dag (vrijdag) in geslaagd om de 100 euro te vinden. Dit keer was het een Griekse “follower” van hem op Twitter. Maar zoals het er naar uit ziet, staan we binnen een maand weer op hetzelfde punt. Het lijkt wel de problematiek van Griekenland in het klein: er lijkt geen uitweg te bestaan, het is strompelen van maand naar maand…

  7. Bruno,
    ik ben het niet eens met jouw actie voor Yiannis. Je zorgen maken over een mens, terwijl er nog onnoemelijk velen buiten de actie vallen doet me pijn. Maar hoe dan ook; stuur me je bankgegevens (iban e.d.) en ik maak binnen vijf minuten 100 euro aan je over.

  8. Bruno,
    de komende drie dagen ben ik niet thuis, Maar stuur me je gegevens en ik betaal de 100 euro. Dit alles dankzij mobiele verbinding. Doe het zo snel mogelijk. Ik doe het voor mijn respect voor jou. Niet voor Yiannis, waarvan er ongetwijfeld vele duizenden zijn,.

  9. Ik ben het wel eens. Niet omdat je hierdoor vele anderen zou uitsluiten, maar omdat je tenminste toch iets doet voor één persoon. Iedereen weet dat Bruno, jij of ik, of wie dan ook al die anderen niet kunnen redden. Dat is totaal buiten proportie.
    Beter één mens helpen dan helemaal niemand, met ‘argument’ dat er zovelen zijn.
    Gewoon mijn mening.

  10. ik sluit me volledig aan bij anne-mie, ik doe wat ik kan goed beseffend dat ik niet iedereen kan helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *