Dias-groep en kalashnikovs

U leest het hier eerst: vanavond is er weer met kalashnikov geweren op leden van de groep DIAS geschoten. U herinnert zich nog wel dat 2 agenten van deze groep een paar weken geleden werden neergemaaid door kalashnikovs.

Dit keer betrapten de agenten een groep inbrekers die een supermarkt wilden beroven in Ano Patissia. Er werden flink wat schoten gelost, maar gelukkig zijn er geen doden of gewonden gevallen…

3 thoughts on “Dias-groep en kalashnikovs

  1. De illegale wapenhandel heeft toch geen last van de crisis.In Volos heeft de politie een groep opgedoekt die een hele voorraad aan wapens in een appartement ter beschikking had :van kleine revolvers tot machinegeweren .Ze zouden ook deel uitmaken van een groter netwerk .Is het dan zo envoudig aan zware wapens te geraken? Wat voor een organisatie zit daarachter en wat voor afkoperij ?

  2. kost nieks zo een. er zijn meer dan 10 duizenden in griekenland. ik lees, 6 jaar geleden in een vrachtauto op kreta zijn aleen maar 2000 stuks in beslag genomen. meeste zijn binnen gekomen via Albanie omdat alle leger opslag was in een paar dagen geplundert. op kreta hebben de kretanen zelf ook heel veel.
    de huis in Volos ,was een andere geval toch. dat was een van de Pasok stunden over de strijd met terorisme. een goede joke ,zo iets. zo af en toe laat de griekse politie zien dat zij ook wat doet.

  3. jep 2000 zonder de rest wat langs de andere kant naar binnen gekomen zijn,en die 2000 wat toen in beslag zijn genomen,ik durf wedden dat die ondertussen ook al verkocht zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *