Dimitris Kollatos weer opgepakt

Spandoeken aan het huis van Kollatos

Spandoeken aan het huis van Kollatos

Herinnert u zich nog dat de Griekse regisseur Dimitris Kollatos een maand geleden was opgepakt, omdat hij een nationaal embleem had besmeurd? Hij had een Griekse vlag met het Parthenon, bedekt met bloedvlekken onder een Duitse legerschoen, uitgehangen aan zijn huis.

Vandaag is hij voor de tweede keer opgepakt. Hij had aan de gevel van zijn huis twee spandoeken hangen.

Links een spandoek met een foto van Hitler waarop staat: 21 april 1941 – de Duitsers vallen Athene binnen – Wij boden weerstand.

Rechts een spandoek met een foto van Merkel waarop staat: 21 april 2013 – de Duitsers zijn reeds in Athene – Wij slapen.

Ligt blijkbaar gevoelig en is genoeg reden om opgepakt te worden.

5 thoughts on “Dimitris Kollatos weer opgepakt

  1. Ik ben een democraat, maar van dit soort mensen moet je idd af.

  2. @Lex : vrijheid van meningsuiting, mag dat niet meer ? Je bent geen democraat !

  3. en dat soort mensen?? wat voor soort mens is Kollatos? een doorn in het Duitse ogen van hun ambassade?”Πάταξον μεν, άκουσον δε” en niet andersom.

  4. @djuul, dit is aanzetten tot haat! Weet je nog hoe de wereldoorlog is begonnen? Zoek een zondebok voor de ellende waar je inzit, verspreidt wat leugens en de makke schapen zullen volgen. Hier moet het verstand ingrijpen.

  5. trek het u niet aan djuul sommigen zijn democraten anderen zijn weet ik veel wat en volgens anderen ben ik weer een parasiet…dus… op het einde zijn we toch allemaal dezelfde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *