13 thoughts on “Michalis Tzouganakis in de Melkweg

  1. de datum is niet goed. 13-11 moet zijn.

  2. ik ga voor de zekerheid de 13de.

  3. Πάρε κάνα τηλέφωνο, ρε @Τζένη, να σιγουρευθείς!

  4. Δεν με πιανεις!! στις 13-11 εχει εκει Μπρεγκοβιτς που ειναι σαφος καλυτερος. πως να στο πω ,ολλα τα λεφτα.

  5. OK, nu snap ik ‘t, maar ik kan hier toch moeilijk iets over Bregovic gaan posten, want dat is een Servier en ik blog over Griekenland! 😉
    Volgende week donderdag in ieder geval weer Tzouganakis, in het theater van Elefsina.

  6. De familie Ropotiri gaat de 13-de ( Tzeni, je mag nog steeds mee achterop op de Bregofiets). We hebben Tzouganakis afgelopen zomer op Kreta onder de middernachtelijke sterrenhemel beleefd. Vond het indrukwekkend, maar om dat nou hier in de Melkweg te horen…nee, ik ben bang dat zijn muziek dood slaat in de Oude Zaal.

    Onder Bregovic kunnen wij als familie niet uit: hij presenteert zijn nieuwe album Alkohol 😉

  7. Gé….zijn muziek slaat echt niet dood in de Melkweg, je had het mee moeten maken in Mei j.l. Frankfurt en Berlijn hij knalde als nooit te voren en dat gaat hij weer doen in Amsterdam!! Zijn publiek hitst hem op en er is werkelijk geen verschil waar hij speelt, het is zelfs zo dat in een klein zaaltje de sfeer nog beter is.
    Jammer dat je niet gaat!

  8. Dag Bruno,

    Ik volg al jaren je blog over Athene en Griekenland in ‘t algemeen. Zelf ben ik een groot liefhebber van dit prachtige land en meer nog van Kreta, waar ik jaarlijks verschillende malen verblijf. We hebben daar in Kalives zelfs al twee jaar een klein muziekfestivalltje ingericht. Ik werk ook al jaren samen met Yannis Markopoulos, daarvoor ben ik regelmatig in Athene. Volgend jaar zouden wij graag Tzouganakis programmeren op het Dranouter festival. Kun jij ons misschien het contactadres van zijn management in Athene doorgeven?
    Vriendelijke groeten,
    Marnique Deswarte

  9. Erg interessant, @Marnique. Blij je hier te mogen begroeten.
    Ik heb hier geen adres van zijn management bij de hand, maar ik ga er naar op zoek: ik ga wel wat tijd nodig hebben. Ik zal je best op je prive mailadres antwoorden, ok?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *