Ik weet dat een aantal onder u zitten te wachten op een vervolg op Groeten uit Griekenland. Dat staat ook in de steigers, maar door een chronisch tijdsgebrek zal het nog wel even duren voor het er komt.

Maar gelukkig is er Ingeborg Beugel, die sinds een paar jaar weer in Griekenland woont, en het land goed kent. De voorbije maanden heeft ze een documentaire gedraaid over het leven van Griekenland in 2019. Daaruit mag blijken dat de economische crisis nog lang niet voorbij is. Tegelijkertijd kampt het land ook nog steeds met een vluchtelingencrisis.

Dus wie wil weten hoe het er hier nu aan toe gaat, kan ik aanraden om morgenavond, op 11 november af te stemmen op NPO2 om 22.55u. U vindt de perstekst hier.

En u kunt hier luisteren naar een gesprek met documentairemaakster Ingeborg Beugel.

3 thoughts on “Hotel Athene – een documentaire over het Griekenland van 2019

  1. De hele reeks staat hier al geprogrammeerd want het wordt vrij laat op de avond uitgezonden. Alhoewel ik gewoonlijk op dat uur nog niet naar bed ben is mijn geest niet altijd wakker meer 🙂

  2. Prachtig, Ingeborg! Mooi camerawerk ook, wil ik graag zeggen. Kijk hevig uit naar de volgende afleveringen.
    Zou graag reclame maken voor dit moois, maar gvd moet zelf allerlei links zie te creëren en copy-paate-post. Afijn daar ga ik m’n best voor doen.
    Tot zover ?’????????? ???? ????! ???????, Hans

  3. De zes afleveringen zijn nog steeds online te bekijken via NPO,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *