Anderhalve maand geleden schreef ik hier over de huisuitzetting van Ioanna Kolovou, de Griekse journaliste, voor een bedrag van 15.000 euro. Sindsdien is er nog weinig berichtgeving geweest over het voorval, maar dat betekent niet dat er niets is gebeurd.

Laten we beginnen met het goede nieuws. De deur van het flatje van Kolovou is hersteld, en ze is uiteindelijk NIET uit haar huis gezet. Maar daarmee zijn haar zorgen niet van de baan. Er is iemand die het huis heeft opgekocht, voor de prijs die de bank er voor had gezet: 92.000 euro.

De nieuwe eigenaar (we weten niet wie het is) is bereid om het huis aan Kolovou te laten, mits ze dat bedrag, samen met de extra kosten die hij heeft moeten maken (18.000 euro), kan ophoesten. In totaal dus 110.000 euro.

De Griekse journalistenvereniging ESHEA heeft nu een oproep gedaan om het geld te vinden, zodat Kolovou haar huis kan kopen. Hoe het nu verder gaat met Kolovou, kunt u volgen op haar facebookpagina.

One thought on “Vervolg op huisuitzetting van Griekse journaliste

  1. Hello Bruno,
    Dank voor de berichtgeving uit Griekenland. Tevens dank voor jouw wensen. Ook voor jou en jouw familie veel geluk, gezondheid en vriendschap in 2023.
    Louis Van Breedam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *