Sakiskoorts

Eurovision nadert met rasse schreden, en de Sakiskoorts stijgt dan ook navenant. Althans, dat is het idee dat je krijgt via de media. Ik hen niet het gevoel dat de Grieken er wakker van gaan liggen of de heer Rouvas Eurovision gaat winnen of niet. De bookmakers schijnen dat alvast te geloven en de gokgekke Grieken zouden daarvoor alleen al willen dat hij het dit jaar haalt.
Maar blijkbaar heeft ook de minister van toerisme zijn geld gezet op de Griekse eurovisie-joker. Griekenlan verwacht een daling van 20% aan inkomsten van toerisme en misschien kan Sakis die negatieve trend toch wel een halt toeroepen. Zo kan hij volk lokken dat in de grote te bouwen hotelcomplexen op de eilandjes kan verblijven, zoals voorzien in het ministeriele besluit dat vorige week is goedgekeurd.
De eerste repetitie van Sakis in Moskou verliep niet vlekkeloos, zoals u op de video kunt zien. De tweede verliep al heel wat vlotter. Ik zie daar een paar pasjes die ik ooit bij Michael Jackson heb gezien, dacht u ook niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *