Vacature in Kreta

RethymnoIk hoop dat u de posts over Kreta ondertussen nog niet beu bent, maar er komt er nog eentje. En dit is de laatste, op mijn erewoord. Hoewel, misschien hebben sommigen onder u de smaak wel te pakken gekregen. En misschien zijn er anderen die wel eens willen werken op Kreta. Voor hen deze post.
Op 12 juli waren wij in Rethymno, een stadje aan de noordkust. Ik herinner me de datum nog precies, want we zaten in het oude haventje onder een prachtige volle maan. We hadden ons laten verleiden om kreeft te eten in 1 van de vele taverna’s (volg de pijl op de foto). Je bent dan meteen een goeie klant, want niet iedereen eet zomaar eens kreeft (ik vertel u nog wel eens de geheimen van verse kreeft in Griekenland, want niet iedereen is even eerlijk). Maar je leeft maar 1 keer, nietwaar? De eigenaar raakt met ons aan de praat en de tsikoudia wordt er bij gehaald. Toen hij vernam dat ik van België was, vroeg hij me of ik geen Belg (M/V) kende die zin heeft om 6 maanden voor hem te komen werken. Ik ken zelf niemand, maar ik heb hem voorgesteld om via deze blog een oproep te doen.

Dus: indien u een prettig voorkomen heeft, en indien u vlot in de omgang bent, dan wil Vassilis graag met u contact opnemen. De bedoeling is om op een vlotte manier klanten te lokken. “Waarom heeft ie daar een Belg voor nodig” zegt u? Blijkbaar is een groot deel van het cliënteel Nederlandstalig. Bovendien heeft een Belg zijn talenkennis mee. Dit is niet zomaar een vakantiejob, het werk begint in april en stopt in november. En het is hard werken, maar het betaalt goed en bovendien is kost en inwoning (boven de taverna, dus in het oude haventje zelf) inbegrepen.
Vassilis was doodernstig, dus indien u zich geroepen voelt, kunt u met hem in contact komen op het e-mail adres irdresscode@yahoo.com of u kunt de site van Cavo D’oro proberen (maar het e-mail adres is directer). Vassilis betaalt de overtocht naar Kreta, want hij wil u natuurlijk eerst wel zien en interviewen voor hij een beslissing neemt. Vooruit, waar wacht u nog op? De toekomst is aan de durvers en er moeten in België wel genoeg formules bestaan die u toelaten om eens 6 maanden in het buitenland te gaan werken. Het lijkt me een kans die u niet mag missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *