Vliegtuigongeluk! (6)

Hartverscheurend. Je kunt de beelden vanuit de luchthaven van Larnaca niet anders beschrijven. Mensen lopen in paniek rond en hebben 4 uur na de crash nog altijd geen woordvoerder van Helios gezien. 1 vader weet nog altijd niet of zijn zoon op de vlucht in kwestie zat. Die zoon is namelijk steward bij de luchtvaartmaatschappij, maar de vader wist niet op welke vlucht precies. Hij wacht ondertussen meer dan anderhalf uur op een antwoord.
Op dit ogenblik vullen de familieleden formulieren in met de namen van de passagiers die op de vlucht zaten. Als die lijst volledig is, zal hij worden overgemaakt aan de Griekse autoriteiten. Die zijn ondertussen al voorbereid om de aankomst van familieleden: in Marathon zijn lokalen vrijgemaakt om de mensen op te vangen en psychologen zijn al ter plaatse.

De directeur van Helios heeft ondertussen een verklaring afgelegd. Op de vraag of er een probleem was met het vliegtuig in kwestie, antwoordde hij ontwijkend dat vliegtuigen wel vaker problemen vertonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *