IMF-gesponsorde wedstrijd

Heel Griekenland zit uit te kijken naar de wedstrijd Griekenland – Argentinië binnen een uurtje. Griekenland heeft niets te verliezen en heeft misschien wel een kans om door te stoten naar de volgende ronde, iets wat nooit eerder vertoond is. Het land is bijna tot stilstand gekomen voor een wedstrijd die ofwel snel zal worden vergeten ofwel nooit zal worden vergeten. Hou de Griekse vlaggetjes maar klaar!

Update: ondanks het feit dat het niet het gewenste resultaat was, is het toch een wedstrijd geworden om niet te vergeten. Griekenland heeft zich dapper geweerd tegen een sterke tegenstander. Zelfs ik, als niet-kenner, kon dat zien.

4 thoughts on “IMF-gesponsorde wedstrijd

  1. Inderdaad , met een stevige verdediging en een secure doelman heeft men geprobeerd een resultaat neer te zetten . Vergeet dus het gezwets van de “voetbalanalisten” van de VRT of zijn deze heren vergeten hoe de belgische ploeg vroeger resultaat haalde en nu géén enkel !

  2. och die van de VRT zijn zeveraars eerste klas. Als Italie verdedigend voetbal speelt (wat ze vaak doen) dan noemt de VRT dat wereldvoetbal. Als Griekenland verdedigend speelt, dan noemt de VRT dat anti-voetbal. Go figure…

  3. Inderdaad @Koen , ik stond verbaasd over de pakvaardigheid van de doelman en dat ze zo lang hebben kunnen spelen zonder een doelpunt te incasseren van de Argentijnen . Ze kunnen met opgeheffen hoofd naar huis komen . Niet zoals de Fransen met al hun ophef !:)

  4. … als er iemand weet waar de NL kolonie in Athene zoal voetbal kijkt, dan hoor ik dat graag!! (sorry voor de out-of-place vraag)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *