Time-out

Het heeft moeite gekost, maar ik heb toch nog een benzinestation gevonden dat nog benzine in voorraad had – en ik moest slechts een kwartiertje aanschuiven. Griekenland, het land van de wachtrijen.

Het reservoir is gevuld, en we staan klaar om op vakantie te vertrekken. De afstand is ongeveer 500km, dus we zullen er wel geraken. Wat er nadien gaat gebeuren, is nog niet duidelijk – want wie weet hoe lang de staking van de vervoerders gaat duren.

Het zal in ieder geval deugd doen om eens van omgeving te veranderen. Het is niet allemaal kommer en kwel en miserie in Griekenland, maar de negativiteit rondom mij, heeft me wel beïnvloed. Het zal goed doen om eens een nieuwe frisse kijk op de zaken te hebben – vanop afstand.

Ik ga hier dan ook weinig of waarschijnlijk zelfs niet bloggen de komende 2 weken. En hopelijk komt ik begin augustus terug met mooie plaatjes en weetjes. Alvast tot dan.

11 thoughts on “Time-out

  1. prettige vakantie – …

    ik heb geen benzine gevonden, maar ik hoop woensdag nog tot de luchthaven te geraken; terug? dat wordt moeilijker…!

  2. En ik dacht dat het gemakkelijker zou zijn om dit jaar geen vliegtuig of boot te nemen, met al die stakingen… Het houdt echt niet op.

  3. Bruno, in ieder geval een heel goed verlof.
    Hier vanmorgen nog wel kunnen tanken, maar de verwachting was dat tegen het middaguur de benzine op zal zijn. En dan…………..
    Wie zal het weten. Ook de o.a. toerist is helaas weer de dupe hiervan.
    Fijne vakantie.

  4. Kalo taxidi. Maak schoon fotookes hé.

  5. @Hans,je geraakt misschien wel tot de luchthaven maar dan ? Beste wens dat je ook een vlucht vindt die inderdaad vertrekt .
    In ieder geval , beste wensen voor goeie vakanties .

  6. Ik ben vast te laat! Maar toch fijne vakantie gewenst, mocht je dit nog lezen. Hopelijk was de benzine toereikend..?

  7. waar ga je naartoe, met je 500 km??? Welke bestemming?

  8. Dag Bruno, hopelijk heb je heel goed kunnen genieten van je vakantie en ben je een beetje opgeknapt, batterijen opgeladen, om al je lezers opnieuw te kunnen “bloggen”. Nieuws uit vertrouwde en zeker ook betrouwbare bron vanuit Hellas is steeds welkom en veeeeeeeeel beter dan de zo vaak eenzijdige info via de Belgische kranten. Als je onze kranten, of TV-nieuwsberichten volgt, krijg je de indruk dat Griekenland zo snel mogelijk moet “buitengesmeten” worden uit de EU. Jullie zijn zowat de “pispaal” geworden. Helaas. Maar, ook ons Belgiekske stevent af op een groot financieel fiasco, met alle gevolgen vandien. Europa, een grote reus op lemen voeten? Een sociaal opvangnet voor politici, die in hun eigen land mislukken en dan maar weggepromoveerd worden, net zoals de oprotpremies voor falende CEO’s?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *