Porta – Porta

Zo schijnt de beweging te heten die elke week aan het huis van een of andere politicus verzamelt, wiens naam is gevallen in één van de vele schandalen die Griekenland teisterde.

En gisteren gingen ze protesteren aan het huis van voormalig premier Kostas Karamanlis. Het is niet vermeld in het nieuws hier, en op zich is dat niet verwonderlijk. Met 60 waren ze, en ze stonden een beetje te roepen op het plein van Rafina, waar Karamanlis woont.

De Grieken zijn boos, daar niet van, maar niet boos genoeg om op een zondag naar Rafina te trekken (toch wel 60 km van Athene verwijderd) en daar te gaan protesteren.

Wat ook niet in het nieuws is gekomen, is het feit dat minister van Volksgezondheid vorige week naar een boekvoorstelling was geweest, waar hij een speech zou houden. Net zoals Papandreou in Berlijn en Pagkalos in Parijs kreeg hij niet de kans om iets te zeggen: hij werd uitgejouwd en weggehoond.

Het wordt stilaan een gewoonte en de schrik begint er bij de politici toch wel in te zitten.

4 thoughts on “Porta – Porta

  1. @LEZERS.Kijk nog even bij de post ADEMRUIMTE.Dank!

  2. @lEZERS.Ik verbeter nog even:

    Greece beware:UNCLE SAM ANTE PORTAS1

  3. martin ,ante portas???hij is al jaaren binnen. Truman, de Usa basis ,nea makri ,eliniki souda. andreas papandreou Margareth zijn vrouw ,Gap.
    en niet te vergeten mijn hele generatie is opgegroeid met het ανικομεν εις την δυσην. wij zijn part van het westen wij zijn een van de steretjes op de Usa vlag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *