Ze zijn met velen

met heel velen, op Syntagma op dit ogenblik. Met zo velen, dat men blijkbaar een bang was. Ze zouden met bussen naar Athene zijn gekomen, maar de politie laat de bussen niet door. De “verontwaardigden” die vanuit de Peloponnesos kwamen, worden tegengehouden aan de Isthmos, nabij Korinthe.

De straten vullen zich met werklozen die gewoon geen werk meer vinden en de eindjes niet langer aan elkaar kunnen knopen. De mensen die aan het woord komen, willen de huid van de politici. Het gaat niet zozeer om het IMF, Europa, of de trojka, maar echt wel om de Griekse politici. Iedereen voelt zich bedrogen. Vreemd dat ze het nooit eerder gezien hebben. Als buitenstaander had ik het na 2 jaar Griekenland al door.

7 thoughts on “Ze zijn met velen

  1. einai dyo einai treis einai xilioi dekatreis???
    en de Kretanen ,die via Peiraias zijn gekomen??
    οι κρεμαλες στηθηκαν;;;

  2. Een verontwaardigde zei :”Die politici hebben niet door dat zij ONZE bedienden zijn want WIJ betalen hen . Wel , ze voldoen niet en dus ontslagen we hen !”

  3. Ik ben het met Bruno eens. De mensen hebben jarenlang op een van de grote partijen gestemd terwijl ze wisten dat die op uitgebreide schaal vriendjespolitiek bedreven. Er is nooit iemand opgestaan om een “Partij van de Integeren” of zo op te richten. Nu zijn ze zelf de dupe en dat is heel sneu voor ze. Maar ze hebben zelf ook wel een beetje schuld …

  4. Was je daar?? wat waaren de leuzen?? δωσε τον παλμο!!!ειχε δυναμη;;
    had je ook een catsarola??
    Ερη Ερη ,Μαλακα Πρετεντερη;;;
    Πρετεντερη Μεγατζη ,
    δεν τα φαγαμε μαζι!!!
    ( Αφηστε μας να ζησουμε
    αλλοιως θα σας γαμησουμε)κορυφαιο??

  5. Στο Λονδινο τρωτε σουσι
    και σε μας
    πουλατε μουσι.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *