Awoert-5

Onderminister van Werkgelegenheid Anna Dalara (vrouw van Giorgos Dalaras, en toevallig ook nicht van minister van Binnenlandse Zaken Ragousis, laten we dat niet vergeten) wilde zonet in Zografou, een wijk in het centrum van Athene een lezing gaan geven voor een aantal PASOK-getrouwen (anderen komen toch niet meer af op dergelijke lezingen).

Toen ze met een politie-escorte aankwam, werd ze onthaald door ongeveer 200 man die de hele bende met stenen en flessen bekogelde (het yoghurt-stadium zijn we ondertussen voorbij, zo lijkt het). Daarbij geraakte een politieman gewond. De oproerpolitie kwam er bij en moest Dalara ontzetten – ze nam de vlucht achterop een motor. De PASOK getrouwen zitten binnen in de zaal en kunnen voorlopig niet naar buiten.

We kunnen weer verwachten dat PASOK gaat aankondigen dat dit weer een actie is van de partij SYRIZA, maar dat gebeuzel begint stilaan wel belachelijke vormen aan te nemen. Dat een partijtje dat nauwelijks de kiesgrens overschrijdt zo veel acties op zulke korte tijd kan organiseren, gelooft niemand meer.

12 thoughts on “Awoert-5

  1. hahaahh ja tis altijd de schuld van de anderen bij ons juist het zelfde, als onze mensen een fout maken in de bouwsector , zijn het altijd de onderaannemers die de schuld krijgen in ons geval de arme walen 🙂 🙂

  2. Η ξεφτιλα εφυγε καβαλα πισω στη μηχανη του Διατζη.
    αυτη δεν προκειται να ξαναμιλησει πουθενα.
    http://www.youtube.com/watch?v=kN8dKHoRBBk

  3. Na caiques ,achteruitgangen en moto’s moeten ze nu nog alternatieven vinden om ontsnappingspogingen te voorzien :vermommingen ,dubbelgangers,touwladdes,helicopters op het dak,rookbommen,auto’s ala 007 bij wie ze misschien ten rade kunnen gaan en lessen volgen bij stuntmannen.

  4. Jenny?? je hebt gisteren toch niet naar elinofreneia geluistert??

  5. Toch niet @Tzimi , heb ik gemist maar we kunnen misschien wat voorstellen publiceren onder de titel :”How to avoid lynching !”:)

  6. luister naar de video. apostolis heeft een voorstel gemaakt aan het kantoor van Dalara en Petalotis.
    op een of andere manier ,Dalara roept een bijzondere woede aan de volk. het is niet zo dat iedereen dat ze tegen komen aan het uitjuichen zijn. Mimis Androulakis loopt nog steeds tussen het volk en discuseert mee.

  7. ik vraag mij af wat voor Ufos werken bij zulke bureaus. die van Petalotis ging helemaal mee. die van Dalara had het snel door maar moest beleeft zijn. die andere filmpje van Giakoumatos moet je horen.
    Miltos Tereres
    http://www.youtube.com/watch?v=z0WXAxnVrUA

  8. En ja hoor: PASOK legt de schuld weer bij SYRIZA. Net weer de woordvoerder van de regering gehoord. Wat een complex hebben die lui! Ze kunnen maar niet begrijpen dat het de gemiddelde Griek is die hen weghoont.
    Overigens is ook al een lid van het extreem-rechtse LAOS slachtoffer geworden van een yoghurtaanval. Geen enkele politicus blijft gespaard.

  9. woordvoerder????????Mpoulis heeft echt een partij stenen op zijn kop nodig.
    dat van de Laos was jamer en niet nodig. ik heb hem gehoord. hij was gewoon op de kafeneio ,en ze hadden maskers op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *