Dronken in Griekenland

Vorige week werd een dronken Britse toerist neergestoken door een jonge Griekse taxichauffeur die door het lint was gegaan. Jonge buitenlandse toeristen en alcohol: het gaat niet altijd goed samen in Griekenland.

Zo was er gisteren een bende Franse jongeren op Mykonos die zich was gaan bezatten. Op de terugweg (kruipend) naar hun hotel viel één van hen in een kloof. Zijn vrienden merkten blijkbaar niets op. De volgende morgen, met een flink kater, zagen ze dat hun vriend niet in zijn bed lag. Inderdaad, hij lag in een kloof van 10 meter diep, met een verbrijzelde schedel.

En zo waren er gisteren 4 Israëlische toeristen in Rhodos die zich verveelden en in een somdronken bui dan maar een hele verdieping van hun hotel vernielden.

Erg veel opgekropte frustratie brengen die lui met zich mee, zo lijkt het.

6 thoughts on “Dronken in Griekenland

  1. ik weet niet hoe het vroeger was in Nederland maar alkohol is een groot probleem onder de jongeren.
    toen ik op Kos werkte en Kreta werd veel gedronken maar behalve de engelsen de rest ,Scandinaviers Duitsers en Nederlanders waren rustig.
    Grieken kunnen ook wat ,veel dodelijke ongeluken op de griekse wegen hebben naast de griekse malakia ook de alkohol als oorzak.

  2. waar kom al deze agressie vandaan ,Europa??

  3. slechte jeugd gehad zeker @ tzimi 🙂 🙂 mensen die de geschreven of ongeschreven regels van de wet of van een bepaalde cultuur overtreden moeten op de gepaste manier gestraft worden dat is mijn mening en ik denk dat sommigen dan twee keer gaan na denken voor dat ze de regels van het spel gaan overtreden

  4. Ofwel alcohol verkoop verbieden na een bepaald uur.Nice heeft zulk verbod uitgevaardigd :na 22uur mag er geen alcohol meer verkocht worden of gebruikt op de openbare weg.Het probleem is wereldwijd in toeristische pleisters en als de lokalen willen meewerken,kan de miserie ingedijkt worden.

  5. alcohol verbieden na een bepaald uur heeft als gevolg dat men zich ladderzat drinkt tot vlak *voor* dat uur. In Engeland weten ze daar meer van 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *