Absurditeit ten top

Je mond blijft open vallen bij het horen van de onwaarschijnlijke verspilling van de overheid hier. We hadden al de absurde bonussen in de openbare sector. Vandaag komt er nog het volgende bij.

De openbare watermaatschappij van Athene (EYDAP) blijkt de kosten van de privé-bijscholing van zijn werknemers en hun kinderen. Dus de frontistirio, de scholen die de eigenlijke opleiding van de Grieken verzorgt, want het niveau van het openbare onderwijs is beneden alle peil, worden betaald met belastinggeld. Deze betaling zou bedongen zijn als de werknemers een jaar geen loonsverhoging kregen. Dat was in 1983. Sindsdien zijn er gewoon loonsverhogingen uitgekeerd en de kosten van de bijscholing zijn gewoon verder betaald.

2 thoughts on “Absurditeit ten top

  1. Cross fingers dat als ze die bijscholing afschaffen,ze ons niet zonder water gaan laten zitten !:)

  2. Ja Bruno, hun kinderen gaan daarvan naar de frontistirio’s, dan zou je nog kunnen denken dat die kids een betere toekomst kunnen krijgen, maar het geld was eigenlijk bedoeld om de werknemers buitenlandse talen te laten leren (onontbeerlijk voor waterwerkers!!!). 1983 dat is toch gauw al zo’n 28 jaar. Over creativiteit gesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *