Eurogedfor

Ooit gehoord van de Eurogedfor? Het woord staat voor European Gendarmerie Force. De missie van deze macht is crisis management, zoals dat zo mooi wordt omschreven. De Griekse media staan bol van het feit dat de Eurogedfor ondertussen in Griekenland is neergestreken en dat ze op dit moment in een legerkazerne buiten Larissa gestationeerd zijn. Ooggetuigen zouden de Eurogedfor via de haven van Igoumenitsa hebben zien binnenkomen met gecamoufleerde gepantserde voertuigen.

Naar verluidt zouden de strijdkrachten van de Eurogedfor de komende dagen in toeristische bussen naar verschillende steden van Griekenland worden gebracht en er wordt gezegd dat ze zullen worden ingezet om de protesten onder controle te houden die deze week worden verwacht. Waarom? Omdat ze gespecialiseerd zouden zijn in het bestrijden van rellen.

Het kan natuurlijk wel zo zijn en ik zal het niet tegenspreken, maar het zou ook weer één van de zovele theorieën zijn die in de Griekse media de ronde doen.

3 thoughts on “Eurogedfor

  1. hahahha ooohohohhoho was ik maar daar nu, buitenlanders die Grieken bestrijden dat wil ik zien, dat de regering dat toelaat niet te geloven… regering en die kazerne in brand steken. ps is dat wel waar ? mss zijn ze daar voor een opleiding 🙂

  2. je weet wat Radio Arvila is??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *