4 thoughts on “Tijd voor wat humor

  1. Χωρις Αγαπουλα;;;Aegean had heel mooi reclames.hebben wij geen beste reclame van de jaar competitie in Gr niet??

  2. na veel jaren niet meer u blog te hebben gevolgt. merk ik een aangrijpend verschil ! vroeger schreef je over het echte griekenland, de mensen, het land , zijn gewoontes… maar nu ? politiek , politiek en nog eens politiek. Mijn ouders zitte ook de hele tijd naart nieuws te kijken, en daar gaat het ook over politiek crisis enz enz enz. ok slechte tijden zijn voor de deur dat weet ondertussen iedereen al. maar in godsnaam weet dat bijna alles wat we zien en lezen in griekse media opgezet spel is! alles word zo inelkaar gestoken zodat ze politicus y of politicus x kunnen vergemakkelijken enz enz enz. en wat gebeurt er uiteindelijk? grieken worden schapen, ze beginne zich miserabel te voelen en depresief. i ftoxia thelei kaloperasi ! prepei na ksipnisoume! prepei na antimetopisoume tin katantia mas! na min mas kanoun sklavous! na min xasoume ta ithi kai ta ethima mas oute kai tin glossa mas ! we moeten niet zoals de rest van west europa worden!

    anyway ik heb mij een beetje te hard laten gaan. Bruno geld is speeld inderdaad een belangrijke rol in ons leven maar daar draait niet alles om. we leven om geleefd te worden !

  3. Manoli!!Nistiko arkoudi den xorevi!! ook ftoxo arkoudi den xorevi.

  4. Ik weet het @Manoli en je bent niet de eerste die het al heeft opgemerkt. Maar voor jou moet het verschil extra-groot zijn geweest na 4 jaar afwezigheid. Maar de waarheid is dat het leven in Griekenland niet meer hetzelfde is. En het hele politieke circus beïnvloedt ons leven hier nu wel echt heel erg.
    Toch blijf ik nog positief, voorlopig toch. Ik heb al heel wat buitenlanders zien vertrekken omdat het niet meer houdbaar is. Hopelijk ontsnap ik daar aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *