4 thoughts on “CNN-reportage over daklozen

  1. heeft cnn als een in the states gefilmd >?

  2. Goedemorgen Bruno,
    Het CNN-film item is de waarheid op z’n Amerikaans en inderdaad wat kan je daar op zeggen. Ik wilde je echter op 2 andere tv-uitzendingen wijzen. Ik weet niet hoe je ‘linken’ moet maken en daarom een wat uitgebreide weg ertoe. Via http://www.uitzendinggemist.nl kun je naar de uitzending van zondag 11 dec 2011 van Andere Tijden, “Sterk zaad” en naar de uitzending (ook van zondag 11 dec) van Brandpunt, het 2de item over de Amerikaanse bank Goldman Sacks.
    Ik vond ze buitengewoon informatief, als je tijd hebt, ga ze bekijken en laat me weten wat je er van vindt.

  3. Bedankt voor de tip, @Magnola! Ik ga ze zeker bekijken – het zal wel wat zoeken worden voor ik de uitzendingen daar vind.

    @Rene: neoliberalistische globalisering?

  4. intresante link naar andere tijden. en ik zet hier een opmerking ook over de andere draad over het artikel van Mazower. ik luister meer naar de griekse media dan de nederlandse aan gebrek aan tijd. maar voor de zoveelste keer zie ik dat aan beide kanten zijn mensen met dezelfde stemmen. als ik ALeko lees is alsof Mimis Androulakis of Kazakis hoor ,en bij de andere tijden docu is alsof de griekse historicus uit de universiteit van Munichen hoor die iedere vrijdag als gast op de radio programa van Lianna Kaneli is.
    de links zijn altijd intressant, en ik hoop dat ze blijven komen.
    de andere link werk niet
    http://player.omroep.nl/?aflID=13527429
    en van af minute 14
    http://player.omroep.nl/?aflID=13527431

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *