8 thoughts on “De kinderen van de rellen

  1. in elke land waar het matschapij moreel al lang failliet is.

  2. om mezelf te corrigeren: de energie die er was in 2007 en 2008 (branden van Parnitha, Alexis) lijkt helemaal weg. Pangalos noemt hen ‘ma…..’ en iedereen zwijgt…

  3. με τοση βαζελινη που εχουν χρησιμοποιησει ,ολλα συνηθιζονται. κολονα της δεη να μας βαλουνε , δεν προκειται να το καταλαβουμε. Ζητω ο καναπες!!

  4. Pagkalos is zelf nog lid van de Communistische Partij geweest en zit duidelijk met een complex. Die vent wordt betaald om dergelijke dingen uit te kramen. Ik vraag me af wat hij precies doet – als je zijn twitter-account volgt, zie je dat hij enkel interviews op TV en Radio geeft (zoals zo veel andere Griekse politici – het schijnt een full-time bezigheid te zijn).

  5. Als de mensen nu niet reageren tegen hun arrogante, brutale, gewetenloze, profiterende en op alles en iedereen terende politici …?
    De yohourt-tijd is voorbij! Nu echte acties, revolutie verdomme, weg met die pipo’s! De Arabische lente achterna!
    Er moeten toch ook andere alternatieven dan de communisten en de breedsmoelkakkende fascisten zijn in Griekenland?

  6. ze zijn murw geslagen, @Christo. Het is zoals @Aleko al schreef: geen geweld, het volk is plat geslagen. Velen zijn begaan met hoe ze verder moeten overleven. En er zijn nog anderen die de boel blijven oplichten.

  7. Μην φωναζεται παρακαλω!!het volk kijk nu Al Tsantiri. en morgen de boebies van de gevalen Madona ,Menegaki of de dijen van Meleti of mischien de stome programa van Anita Pania. Niet storen ,aub.
    επειδη εχουμε μπλεξει με μαλακες ,και εννοω τους ελληνες ας τους θυμησω κατι αλλους Ελληνες με το Ε κεφαλαιο.
    http://www.youtube.com/watch?v=v018Oz-brfU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *