Dingen uit België

AFISA BELGIO De volgende post is wellicht vooral bedoeld voor mensen die in Griekenland zelf wonen. Sinds ruim een jaar brengt de Belgische ambassade interessante culturele activiteiten naar Griekenland, waarbij meestal een Belgische gast aan een Griekse wordt gekoppeld. Vaak is dat een muzikale combinatie. De activiteiten worden gegroepeerd onder de naam “Things from Belgium”. Heeft u er interesse voor een heeft u een facebook account? Dan kunt u de agenda van Things from Belgium op de social media volgen: https://www.facebook.com/pages/Things-from-Belgium-in-Greece/454405841257407

In het kader van “Things from Belgium” spelen de Belgische pianiste Elke Robersscheuten en de Griekse violoncellospeler Angelos Liakakis samen 3 concerten op 3 zeer bijzondere locaties:

  • op 4 september in Thessaloniki in Eptapurgeio
  • op 5 september in Veria in het Byzantijns Museum
  • op 7 september in Athene in het nationaal observatorium, vlak bij de Akropolis.

Entrée is gratis en de optredens beginnen telkens om 20.30u.

3 thoughts on “Dingen uit België

  1. De link geeft weer:

    “De opgevraagde pagina kan niet worden gevonden”

  2. De link was fout. Ik heb het intussen verbeterd.

  3. Vermist we het toch over Belgie hebben,had ik graag een vraag willen plaatsen:kan men in het middelbaar nog Grieks volgen? Ik zie nl in DS dat men vanaf het 2de middelbaar Latijn kan kiezen maar er wordt geen gewag gemaakt van het Grieks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *