Stortingen aan Yiannis

Even heel kort, want ik moet zo meteen naar mijn werk. Onze pogingen om Yiannis te helpen, zijn moedig, maar bij elke storting die er wordt gemaakt, houdt de Griekse bank een commissie in van om en bij de 4 euro.

Zo gaan we de banken nog rijker maken en dat was niet de bedoeling natuurlijk. Ik wou u daarvan alvast op de hoogte brengen. We moeten dus een andere manier vinden om de volledige storting bij Yiannis te krijgen. Mijn excuses, ik wist het zelf ook niet, maar Yiannis vertelde het me net.

We moeten dus een tussenstation vinden, zodat al het geld bij mekaar kan worden verzameld, voor het naar Yiannis kan. Ik moet nu naar kantoor, dus ik heb niet meteen tijd om een voorstel te lanceren, maar ik zal vandaag even nadenken hoe zoiets het makkelijkst kan.

9 thoughts on “Stortingen aan Yiannis

  1. Iemand die naar Athene komt en het geld meebrengt? Ik kom vrijdag naar Athene, maar dat zal niet meer lukken vrees ik…. Misschien iemand anders?

  2. ok so be it… hij krijgt in elk geval centen tot we een betere oplossing hebben ! wie stort of heeft nog gestort, want ik zie veel posters maar weinig stortingen…

  3. Van onze ethniki naar zijn ethniki via internet-bankieren gratis overgemaakt.

  4. tof bea maar vanuit belgië is het iets moeilijker en dus ook niet vrij van kosten vgns bruno…

  5. Begrijp ik, maar ik wil mensen die hier wonen niet ontmoedigen. We zoeken nog naar een goedkope manier vanuit het buitenland.

  6. Kan het via paypal? Of betaal je dan ook commissie?

  7. @rené: waar ziet u die stortingen???

  8. Belachelijk! Alle banken in Europa zijn verplicht om voor overboekingen binnen de Europese Unie evenveel te vragen als voor overboekingen in eigen land. Probleem is dat de bank het als Shared Cost verwerkt. Dit betekent dat de kosten gedeeld worden tussen betaler en ontvanger. De Nederlandse of Belgische bank berekent geen kosten maar de ontvanger van een Griekse bank betaalt wel kosten. Ook Alphabank heb ik hier al meerdere keren op gewezen maar die doen het af met interne richtlijnen. Αυτή είναι η Ελλάδα και όχι ευρώπη……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *