Beste wensen voor 2013

We staan al met beide benen in het nieuwe jaar, maar het is nog niet te laat om u mijn beste wensen over te maken voor 2013. Iedereen alvast hartelijk dank voor de wensen die ik tot nu toe heb mogen ontvangen. Het zou me een paar uur kosten om alle mails te gaan beantwoorden, dus met uw welnemen stuur ik dit meteen aan iedereen.

Voor 2013 wens ik aan iedereen hier een stevige gezondheid, want we gaan dit jaar tegen een stootje moeten kunnen. Ook een gezonde dosis relativeringsvermogen en een koel hoofd. Ik wens dat 2013 een jaar wordt waarin ieder weer ondekt hoe belangrijk het is om omringd te zijn door mensen van wie je houdt, en een jaar waarin we meer solidariteit zullen zien.

Voor Griekenland hoop ik dat er tenminste een perspectief komt, en een zeker stabiliteit, maar eerlijk gezegd zie ik het somber in. Het wordt geen goed jaar voor de Grieken. De overgrote meerderheid weet dat 2013 slechter wordt dan 2012. Alles wordt duurder, er moeten ontslagen vallen, er worden nog meer belastingen geheven en de druk op de mensen zal nog groter worden.

Maar aan ieder van u: een niche met warmte, hoop, optimisme en een open geest. En als u niet in Griekenland woont, dan hoop ik dat u de financiële mogelijkheid hebt om dit prachtige land in 2013 te bezoeken.

10 thoughts on “Beste wensen voor 2013

  1. mooie kerstboodschap bruno ! ik wens jou en al wie je dierbaar is en alle posters een zorgeloos 2013 ! ik wens griekenland en alle grieken een jaar van hoop en herstel ! en ben supercontent dat yiannis weer toekomstperspectief heeft !

  2. Ook voor jou en je familie vanuit Agios Nikolaos de beste wensen en een gezond 2013.

  3. Bruno en je vrouw in het bijzonder. Maar ook alle anderen, die deze blog lezen. Een gezond en gelukkig 2013.
    En, Bruno, ik hoop, dat je ons weer goed op de hoogte gaat houden van wat er in Griekenland gebeurd. Veel kracht, sterkte en moed.

  4. Voor jou en je familie ook een heel goed en vooral gezond 2013. Ook hoop ik dat het er voor de Grieken er iets beter uit gaat zien.

  5. Bruno, voor jou en je dierbaren een mooi en gezond Nieuwjaar! Bedankt voor al je inzet, met name voor Yiannis. Ik hoop dat dit jaar hem perspectief gaat bieden, wat ik ook voor Griekenland hoop. En natuurlijk ook de beste wensen voor alle volgers van dit boeiende blog.

  6. Bruno, ik wil me graag volledig aansluiten bij alle voorgaande commentaren en jouw nieuwjaarswens. Ik prijs mezelf nog steeds gelukkig om in het mooie Griekenland te mogen wonen en zie dat het oud-hollandse ‘nabuurhulp’ hier in tijden van crisis nog steeds betekenis heeft. Dat geeft me hoop voor de toekomst en ook al zal 2013 zwaar worden, we zetten onze schouders eronder en we doen het gewoon.
    Voor jou en de jouwen, de beste wensen en vooral kracht en gezondheid.

  7. Een gezond en aangenaam 2013 voor iedereen. Voor de Grieken hou ik mijn hart vast : hoe kan je nu verandering en verbetering verwachten als dezelfde egocentrische politici het roer in handen hebben ?

  8. Een goed en gezond 2013 voor jullie beiden Bruno en ik spreek de hoop uit dat het nieuwe jaar de mensen de schouders er onder gaan zetten door elkaar te steunen op welke manier dan ook. Ieder voor zich en God voor ons allen…… dat tijdperk moeten we korte metten mee maken, het gewone volk heeft meer kracht dan de regerende orde, als we maar willen.

  9. Bruno, ik wens jou, je gezin en alle lezers van deze blog, het allerbeste toe voor 2013. Vooral een goede gezondheid en een veel optimisme!
    Χρόνια Πολλά!

  10. De allerbeste wensen voor jou en je familie, Bruno en aan alle andere bloglezers. En bedankt voor al je werk en motivatie om ons zo goed te blijven informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *