Locomondo op lentetournee

Locomondo weer op tournee

Locomondo weer op tournee

Even iets anders vandaag. Locomondo, u kent ze nog wel. De Griekse reggae-groep was vorig jaar te zien op de Antilliaanse Feesten in Hoogstraten en blijkbaar wisten ze het publiek wel aan te spreken, met hun mix van reggae en hier en daar wat Griekse invloeden.

De groep gaat weer op tournee, in heel Europa nog een keer, en doet nu ook weer België aan. De tournee is afgelopen zaterdag begonnen hier in Athene, in de zaal Gagarin 205. En omdat het het laatste weekend van carnaval was, kwamen de groepsleden allemaal verkleed het podium op. Het recept is bekend, de playlist ook min of meer. Niet echt verrassingen, maar Locomondo slaagt er in ieder geval wel in om je even de alledaagse moeilijkheden en problemen te doen vergeten. Een beetje volgens het credo van hun mentor Bob Marley: “don’t worry about a thing, every little thing is gonna be alright”.

Voor diegenen in de Lage Landen die Locomondo nog eens aan het werk willen zien. Op vrijdag 5 april staan ze in de Roma in Borgerhout. Voorlopig nog niet uitverkocht.

7 thoughts on “Locomondo op lentetournee

  1. Bedankt voor de tip en de links Bruno en co.
    Ik ga morgen kaarten bestellen en hoop iemand tegen het lijf te lopen die uw blog ook dagelijks leest.

  2. Is ondertussen gebeurd Patrick . Geweldig geslaagd optreden met schitterende bewerkingen van gekende nummers .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *