We worden besproeid

We worden besproeid

We worden besproeid

Jarenlang heeft boekverkoper Dimosthenis Liakopoulos het in zijn “uitzendingen” gehad over de chemtrails. Liakopoulos heeft zendtijd opgekocht op verschillende kleinere televisiezenders om zijn boeken aan de man te brengen. Boeken met pseudowetenschappelijke bewijzen dat de oude Grieken tot in China en Mexico waren geraakt. En dus ook bewijzen dat men ons besproeit hier in Griekenland. Kijk maar naar de lucht: die zich vol witte lijnen van het besproeien. Het zou gaan om chemische stoffen die worden gebruikt om de bevolking kalm te houden.

Sinds het uitbreken van de crisis, zijn er meer en meer mensen die in de theorie geloven. Hoe is het anders te verklaren dat er in Griekenland nog geen revolutie is uitgebroken, nietwaar? Of waarom nog steeds meer dan 20% van de ondervraagden voor Nea Dimokratia stemmen in de diverse opiniepeilingen.

Vandaag staat er een opiniepeiling in de krant Ethnos die weergeeft hoe veel mensen er in Griekenland eigenlijk in deze complottheorie geloven. En de resultaten zijn onthutsend. 33% van de Grieken (1 op 3 dus) zou geloven dat we worden besproeid. 58% gelooft er niets van en 9% weet het niet goed.

En omdat in Griekenland alles rond politiek draait, heeft men aan de “believers” ook nog eens gevraagd voor welke partij ze zouden stemmen indien er nu verkiezingen waren. 10.9% van de believers zou voor Nea Dimokratia stemmen, 19,2% voor SYRIZA. De meerderheid, 28,4%, stemt niet of zou ongeldig/blanco stemmen.

6,1%  vindt zijn gading bij de Onafhankelijke Grieken, en 15,3% bij Gouden Dageraad.

Tsja, het is niet anders te verklaren, of ze besproeien ons echt.

20 thoughts on “We worden besproeid

  1. Erg is ook dat die chemicaliën geleverd worden door Merkel en haar Bayertrawanten, die nog maar eens extra verdienen aan de Griekse tragedie.
    Zo gek is die sproeitheorie niet. Hoe lang is bet geleden dat de kerkkudde mak werd gehouden door ze ‘s zondags overvloedig te bekwispelen tijdens de hoogmis.
    Wijwater,zeg je? Ja dat zal wel.

  2. wrm alles kan toch koffiekan theekan en noem maar op, dat ze ons besproeien daar maak ik me geen zorgen om… en van de vikingen zeggen ze toch ook dat ze naar amerika zijn geweest wrm zouden de Grieken niet naar die plaatsen geweest zijn…

  3. Die 33% heeft teveel aan een waterpijp geslurpt.

    @Europa, de Vikingen hadden in Ijsland, Groenland en Canada nederzettingen. Niet verder naar beneden, zeker niet in Mexico.
    Maar een noordelijke handels route via Ijsland, Groenland naar o.a. kopermijnen in Canada is al langer gekend. En er is een wetenschappelijk te aanvaarden theorie dat ook Griekse en Romeinse handelaars daar koper gingen halen. Die theorie steunt op het feit dat het koper dat Grieken en Romeinen gebruikten na labo onderzoek veel gelijkenissen toont met het koper uit de oude Canadese mijnen.
    Maar dit is als bron nog te mager om nu te zeggen dat effectief Grieken daar geweest zijn. Als Grieken in Mexico en China geweest zijn moeten er ook archeologische en/of andere sporen zijn. En betrouwbare sporen zijn NIET die die Liakopoulos aanhaalt in zijn fantasierijke pseudowetenschappelijke boekjes.
    Een gouden raad, geschiedenis is een wetenschap, geen bedsprookjes, laat historici je informeren over historische thema’s. En Liakopoulos is geen historicus.
    Schoenmaker blijf bij je leest is ook een gouden spreekwoord.

  4. Maar Bruno, misschien ten overvloede, maar chemtrails behoren toch allang niet meer tot de complottheorieen. Inmiddels is reeds bewezen en ook toegegeven door diverse politici dat er gebruik gemaakt wordt van vliegtuigen die, om wat voor reden dan ook, giftige stoffen in de lucht sproeien. Lees bv. op de site want to know:

    ‘Voor de goede orde, mocht je nog niet op de hoogte zijn van het fenomeen ‘chemtrails’, bedenk dan dat chemtrails achter vliegtuigen worden gecreëerd en urenlang blijven hangen en in tegenstelling tot de condenssporen (contrails), die snel oplossen, nadat een vliegtuig is gepasseerd (tussen 20 sec. en 2 minuten). Deze witte strepen blijven dus echter vele uren hangen en bevatten volgens vele wetenschappelijke rapporten stoffen zoals aluminium, barium en strontium, zogenaamde zware metalen, die voor de mens en dier en ook de natuur in hoge mate schadelijk zijn.’

    Enkele artikelen op bovengenoemde site:
    …/overige/mind-control/chemtrails-het-bewijs/
    …/gezondheid/chemtrails-door-us-luchtmacht-bedacht-en-gebruikt/

  5. Eén van de oudste indianenstammen heet de Mó Sakkens. Het moet toch voor iedereen duidelijk zijn dat deze primitieve, maar vriendelijke natuurmensen hun naam kregen toen ze probeerden Moussaka te bereiden, een gerecht waarmee ze kennismaakten tijdens het bezoek van de Oude Grieken.
    Dat ze uitstierven wijst er op dat ze het recept misinterpreteerden, of werden ze misschien besproeid.
    En is de zeibekiko geen Griekse variant van de Indiaanse regendans?

  6. Volgens mij besproeien Grieken al jaren elkaar. Het bekende “ftoe-ftoe-ftoe” wordt te pas en te onpas gebezigd. Wel een leuk stuk Bruno, kan weer even glimlachend vooruit.

  7. liakopoulos is ook geen historicus maar hij haalt zijn informatie ook van andere bronnen die wel een of ander bewijs hebben en waar rook is is vuur is ook een gouden speekwoord

    een tijd geleden had ik een Franse docu gezien op canvas over de piramides daar kwamen ze ook af met bewijzen en rekenkundige theorien zwart op wit maar ja dat aanvaarden ze ook niet anders moeten ze bij wijze van spreken heel de geschiedenis veranderen dus geloof wat je wilt mensen en ik geloof ook wat ik wil … daar zijn zo veel onverklaarbare dingen in de Griekse-,egyptische-,zuid-amerikaanse geschiedenis en noem maar op … maar ja daar mag natuurlijk niet te veel roem naar de Grieken gaan laat ook beetje voor de belgen over he @penimeni

    nu gaan we nog doen alsof liakopoulos (de Grieken) de chemtrails heeft uitgevonden en maken we de arme man zwart of gaan we nog een beetje belachelijk doen ….laat de mensen toch geloven in wat ze willen… jong jong jong in wat voor wereld leven we nu

  8. Chemtrails, dé oplossing voor het Oostvlaamse varkensmestoverschot. Het hoeft ons ook niks extra te kosten. Ons koningshuis vliegt toch regelmatig over en weer de Azurenkust.
    Toch bizar hoeveel mensen eerder geneigd zijn charlatans te geloven dan ernstige beroepslui.
    De hiervoor genoemde site WantToKnow.nl kan ik enkel aanraden. Goed voor een hele tijd leesplezier.
    Zelf leed ik een tijdje aan de Von Dänikenwaan, maar geen nood dat gaat vanzelf over.

  9. “Of waarom nog steeds meer dan 20% van de ondervraagden voor Nea Dimokratia stemmen in de diverse opiniepeilingen” –

    nu ben ik helemaal geen fan van vrouwenmepper Samaras of zijn trawanten (eg Avramopoulos, Alogoskoufis, …) maar ik ben wel benieuwd voor wie de niet-besproeiden dan zouden stemmen?

  10. Οχι πλακιτσα με τον δασκαλο Λιακοπουλο.

  11. απ την αλλη το Wintex κανει για τα παντα( κατα τον κυριο Πορτοκάλος) ,οποτε οι ψεκασμοι μπορει και γινονται για το καλο μας.
    http://www.youtube.com/watch?v=ZrXGnwhZ58c

  12. het begint hier weer te neigen naar verhalen over Grieks DNA en andere huis-tuin-en-keuken-wetenschap. iedereen laten geloven wat hij wil? nou nee! gevaarlijker vind ik bvb dat men door deze nonsens de echte complotten mee op de hoop gooit. die zijn minstens even diabolisch en hebben niet eens ultrastralende Oude Grieken in drones nodig. ze vallen onder de noemer geopolitiek.

  13. gelukkig leven wij een in “DEMOCRATIE” stijn en mogen wij denken en zeggen wat wij willen maar doen wat andere zeggen …GodzijDank

  14. Neen, Europa, dat mogen we niet. Bagatelliseren, ontkennen of goedpraten van de holocaust en andere misdaden tegen de mensheid is strafbaar (!). Omdat het ten eerste je reinste waanzin is om dit in twijfel te trekken tegen alle feiten in. En ten tweede omdat het gevaarlijk is. Idem wat betreft het verbod op racisme en xenofobie, vastgelegd in de antiracismewet. En ik hoop dat ik niet moet uitleggen waarom. (Hoewel ik moet toegeven dat ik potentieel misbruik van die wetgevingen om antizionisme de kop in te drukken afkeur).

  15. De Holocaust ontkennen is niet strafbaar in Griekenland. Er schort hier nog wat aan de antiracistische wetgeving.
    In maart wilde toenmalig minister van Justitie Roupakiotis een nieuwe antiracismewet voor het parlement brengen, gezien de opkomst van Gouden Dageraad. Democraat Samaras vond dat toen niet nodig, want de bestaande wet volstaat en hij heeft het voorstel toen afgeschoten.

  16. sta me toe om advocaat van de duivel te spelen volgens Plevris mogen bepaalde bevolkingsgroepen doen en zeggen wat ze willen in dit geval de joden en als iemand iets ontkent over hun geschiedins moet dat bestraft worden…

    zie hier wat hij zegt over de talmoed en de joden en wat de rabijnen over de niet joden vertellen…
    van 0.28 tot 0.33 en verder als je wilt…

  17. Ok, voor eens en voor altijd, beste sproeigelovers… Lees dat alstublieft eens, en kom dan af met inhoudelijke commentaar.

    http://rationalwiki.org/wiki/Chemtrails

    http://www.skepdic.com/chemtrails.html

    http://contrailscience.com/

    Daarentegen lopen er lopen er op dit moment in Griekenland en andere olijflanden tienduizenden mensen met sproeiers rond om bomen te behandelen tegen de olijfvlieg (dako). Dat doen ze zonder opleiding en zonder info. De tanks moeten gewoon leeggesproeid worden, met Europese subsidie. Dit is meestal volkomen onnodig omdat er milieuvriendelijke alternatieven zijn en ook omdat de uiteindelijke oliekwaliteit minder wordt aangetast dan de firma’s beweren. Verder vind je in elk landbouwgebied duizenden vaten met louche inhoud die op de kasplantjes worden gekletst. Waarschijnlijk is dit allemaal te tastbaar om tegen te protesteren.

    Beter vanuit de luie stoel of op café klagen op die regimes die wereldwijd hebben afgesproken om samen te werken en ons kapot te sproeien en ons de wil ontnemen om tegen om het even wat te protesteren (behalve dan tegen die louche regimes)…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *