Vlees, vlees, vlees

De barbecues staan overal in het land al opgesteld, de geur van gegrild vlees is al overal te ruiken. Vandaag wordt er vlees gegeten, door diegenen die nog geld hebben om het zich te kunnen veroorloven. De voorbije 10 jaar hebben de Grieken er voor gezorgd dat hun cholesterolniveau helemaal in het rood ging. Misschien brengt de crisis alles wel weer terug tot normale proporties.

Hoe dan ook staat er vanavond lam, rundsvlees, kokoretsi en nog meer lekkers op het menu. Allemaal overgoten met wijn. Morgen zullen veel mensen het erg rustig aan doen. Meer info over deze dag, voor het geval u het zich niet meer herinnert, vindt u terug in vorige artikels:

 

3 thoughts on “Vlees, vlees, vlees

  1. Zoals je zegt @Bruno , de laatste 10 jaren , ik zou zelfs het optrekken tot 20 jaren want de Grieken waren veel meer groente eters en vlees kwam er op tafel op speciale feestdagen .Hier heb ik leren gedroogde bonen,erwten,linzen enz apprecieren .In de dorpen worden ook veel meer wilde groenten gegeten , iets wat de Belg als onkruid bestempelt . Het gezonde mediterraan dieet gaat verloren :geen tijd meer om groenten en kruiden te steken,deeg openen , pita maken,
    uren lang bezig zijn met koken.

  2. @Jenny: off-topic: we komen misschien naar Volo op vakantie, samen met de sporaden. Enige tips (delicatessen/bezienswaardigheden/…)?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *