PK in Santorini

Weet u wat Parkour is? Misschien heeft u ooit filmpjes gezien van mensen die over daken springen, op muren klimmen alsof het niets is, alsof ze katten zijn. Het lijkt gekkenwerk en het is daarom niet verwonderlijk dat er kampioenschappen worden gehouden die volledig worden gesponsord door Red Bull. Eén van de beste parkour-athleten heeft nu Santorini uitgekozen om zijn kunstjes te laten zien. Ik blijf het nog steeds gekkenwerk vinden, maar het heeft wel iets om het op die fantastische mooie achtergrond te zien.

4 thoughts on “PK in Santorini

  1. hij lijkt wel op een turnende aap 🙂

  2. @ Bruno: Mooi filmpje, en wat een waaghals ! Ik zou het niet durven hoor!!! Ik ben maar één keer op Santorini geweest( via Kreta met de boot), maar het is een prachtig eiland, geweldig mooi. Wel een geweldige klimpartij, te voet. Zeker de moeite om te bezoeken. Schitterende uitzichten, als je eens boven bent.

  3. @Leo, Santorini is ook een mooi decor voor een huwelijk 😉

  4. @Leo , bij sommige mensen zit een vijs vekeerd los of vast want , hoe je het ook noemen kunt want heel wat ‘bezigheden’zijn letterlijk ‘het gevaar uitdagen’. Maar toch meestal opmerkelijk dat het veelal met hoogte (klimmen allerlei) of met grote diepte te maken heeft (diepzeeduiken , grottenonderzoek).Dus , het uiterste wagen , de meest spectaculaire nekbrekerijen uitzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *