Gouden Dageraad en Dan Brown

Eerder deze week werd het politiek asiel voor 3 parlementsleden van Gouden Dageraad opgeheven. Dat kwam omdat ze er van beschuldigd worden aan criminele activiteiten. Zo zou de woordvoerder van de partij Ilias Kasidiaris zijn auto als vluchtwagen ter beschikking hebben gesteld aan een bende die net een overval had gepleegd. De andere 2 parlementsleden, onder wie onze geverfde death metal zanger Kaiadas hebben deelgenomen aan een raid op een braderie waarbij kraampjes van buitenlanders die niet de nodige papieren hadden, kort en klein werden geslagen.

Onmiddellijk wordt dan het calimerogevoel in deze figuren wakker. Eergisteren reageerde Kasidiaris op het opheffen van het politiek asiel door te zeggen dat hij het slachtoffer is van een samenzwering. En om zijn woorden kracht bij te zetten, las hij voor uit “De Protocollen van de Wijzen van Zion”. Ongelofelijk dat we dat in het Griekse Parlement moeten horen. We hebben al allerlei twijfelachtige boekenverkopers op TV zien leuren met deze tekst, en we hebben ook gezien dat de successchrijver Dan Brown ze heeft gebruikt voor zijn roman, maar dat we zoiets in een politiek halfrond in een land in diepe crisis moeten horen, zegt veel.

6 thoughts on “Gouden Dageraad en Dan Brown

  1. The best from the West.Woody Guthry’s guitar:This machine kills fascists.

  2. Als ik die gasten maar zie dan moet ik al kotsen. Die zitten echt aan de onderkant van de mensheid..

  3. Michaloliakos antwoordde op geen enkele vraag. Van Bogdanos weten we nu wanneer hij naar het leger is gegaan, wanneer, hoe oud hij is…. hij heeft zich in de val laten lokken. Te jong, te onervaren? In ieder geval een beschamend TV-moment. Jammer inderdaad, heel jammer.

  4. dat is toch gek dat zo een zender zo iets doet. gratis reclame voor Mixaloliakos. Bogdanos was prima naast Lalas op flash.fm. er zijn weinig mensen die de kennis hebben om tegen Mixaloliakos te staan, in deze situatie waar de volk,Ο σοφος Λαγος, zijn partij als 3de bij de verkiezingen brengt. Tragkas heeft het nu al een paar dagen over, en hij weet veel, zeker nu dat openlijk Mixaloliakos zijn banden met 4 augustus en 21 april heeft gedaan.
    maar nog eens, nu nog zitten rond de 10 op de 150 zetels bezet door PVV in nederland, en Xrsysi augi is gekomen om te blijven door de polietieke situatie in griekenland en de verkeerde keuzes van de linkse partijen, ze waren altijd, allen ze troken de onderwereld en niet de gewone burgers zo als nu, die nergens zichzelf kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *