Premiere Before Midnight

Before Midnight

Before Midnight

Even iets helemaal anders nu: Hollywood. Misschien heeft u ooit nog de film “Before Sunrise” gezien, waarin Ethan Hawke en Julie Delpy de hoofdrollen speelden. Er is een vervolg op deze film gemaakt, die “Before Midnight” heet en een groot gedeelte van deze film is in Griekenland geschoten, meer bepaald in Messinia op de Peloponnesos. Het hotel Costa Navarino figureert in de film.

De film gaat morgen in Europese première, niet op een rood tapijt, maar in Athene, en in de beste openluchtbioscoop ter wereld: Ciné Thisseio. De hoofdrolspelers zullen er zelf bij zijn en openen meteen ook het 3de Athens Open-Air Festival, morgen 11 juni.Voorlopig is er nog niets bekend over het verder programma van dat Open Air Festival, maar het zou wel de rest van de zomer doorlopen, en alle evenementen zijn gratis.

Zo ook de première morgen, maar de vertoning is enkel met uitnodiging.

2 thoughts on “Premiere Before Midnight

  1. Deze film is ook deels gefilm in en rond het huis van Patrick Leigh Fermor in Kardamili.

  2. Ik heb beide films (Before Sunrise & Before Sunset) gezien en ben fan, maar ik wist niet dat er nu een vervolg is dat zich dan nog wel in Griekenland afspeelt! Hopelijk snel ook in België te zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *